Limonadă Răcoritoare cu Fructe de Pădure Mixte – băutura perfectă pentru zilele călduroase de vară, oferind un amestec vibrant de arome dulci și acrișoare. Această limonadă este nu doar o încântare pentru gust, dar și o explozie de culori care o face irezistibilă. Combinația de lămâie proaspătă și fructe de pădure adaugă un boost de […]
Macrou a la Napoli
PrinteazaMacrou a la Napoli
Ingrediente:
- 800g macrou afumat
- 500g macaroane
- 600ml suc de roşii
- 3 linguri bulion
- 100g pesmet
- 100g caşcaval
- 100g unt
- l leg. pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Macrou a la Napoli: pune la fiert într-o oală mai mare apă cu 1 linguriţă sare.
Când apa începe să fiarbă în clocote, se pun macaroanele şi se fierb circa 10 minute, apoi se scurg de apă.
unge o formă rotundă de budincă (sau o cratiţă) cu unt şi se tapetează cu 1 lingură de pesmet, apoi se pune un strat de macaroane, peste acesta se aşază peştele curăţat de piele şi de oase, după care peste peşte se presară jumătate de legătură de pătrunjel tocat mărunt şi macaroanele rămase.
toarnă uniform. deasupra macaroanelor sucul de roşii, amestecat bine cu bulionul, apoi se presară pesmetul amestecat cu caşcavalul dat pe râzătoare.
topeşte untul, se amestecă cu restul de pătrunjel tocat mărunt şi se toarnă peste stratul de caşcaval.
pune tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 30 de minute.
Pofta buna!
Brooklyn Pilsner este o bere de tip pilsner produsă de Brooklyn Brewery, o berărie artizanală renumită din Brooklyn, New York. Fondată în 1988 de către Steve Hindy și Tom Potter, Brooklyn Brewery a devenit rapid cunoscută pentru berile sale de calitate superioară și pentru contribuția sa la revitalizarea industriei berii artizanale în Statele Unite. Brooklyn […]