Macrou la tigaie cu salsa de portocale

Printeaza

O reteta de macrou la tigaie cu salsa de portocale din: fileuri de macrou, boia afumata, portocale, salota, masline, patrunjel, ulei de masline, cartofi noi si fasole verde.

Ingrediente:Macrou la tigaie cu salsa de portocale

  • 4 fileuri de macrou (aproximativ 75 g fiecare)
  • 1/2 lingurita de boia afumata sau pudra de chilli
  • 2 portocale, segmentate
  • 1 salota mare, tocata foare fin
  • 50 g masline kalamata, fara samburi, tocate grosier
  • 1 lingurita de patrunjel, tocat fin
  • 1 lingura ulei de masline
  • cartofi noi si fasole verde, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Se maseaza fileurile de peste pe ambele parti cu boia si putina sare, apoi se lasa deoparte. Se amesteca segmentele de portocale su salota, maslinele, patrunjelul si piper negru macinat, dupa gust.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajeste macroul pe ambele parti timp de doua-trei minute. Se serveste cu salsa, cartofi noi si fasole verde, optional.

Macrou la tigaie cu salsa de portocale

Macrou la tigaie cu salsa de portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.