Macrou umplut la gratar

Printeaza

Macrou umplut la gratar din: macrou, patrunjel verde, lamaie, cimbru uscat, ulei, foi de dafin, sare si piper.

Ingrediente:Macrou umplut la gratar

  • 4 macrouri
  • 1 lămâie
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 3 linguri cimbru uscat
  • 100 ml ulei
  • 4 foi dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi macroul, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi să se scurgă. Speli lămâia cu apă fierbinte, apoi o storci. Tai mărunt pătrunjelul, îl amesteci cu cimbrul, uleiul, zeama de lămâie şi pui sare şi piper după gust.

Umpli macrourile cu sosul de verdeaţă şi le ungi cu acelaşi sos. Aşezi peştii pe grătarul încins, pui peste fiecare câte o foaie de dafin şi îi frigi 15 minute.

De fiecare dată când întorci peştii, îi ungi cu amestecul de verdeaţă şi ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.