Macrouri în stil marocan
PrinteazaMacrouri în stil marocan din: fileuri de macrou, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, paprika, chimen, seminte de coriandru, usturoi, sare, piper.
- 8 fileuri de macrou
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri zeama de lamaie
- 2 lingurite paprika
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita seminte de coriandru macinate
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Faceti o pastă din cele 2 linguri de ulei, zeama de lămâie, paprika, coriandrul, chimenul, usturoiul, sarea şi piperul.
Ungeţi fileurile cu acest amestec, puneţi-le într-o pungă şi lăsaţi-le cca 1 oră în frigider. Frigeţi fileurile 3-4 min pe fiecare parte, până se pătrund. Serviţi-le imediat, stropite cu puţin ulei de măsline.