Madlene cu apa de flori de portocal

Printeaza

Madlene cu apa de flori de portocal din: oua, zahar, faina, praf de copt, unt, lapte.

Ingrediente:Madlene cu apa de flori de portocal

  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • 200 g făină
  • 2 linguri apă de flori de portocal
  • 8 g praf de copt
  • 100 g unt topit
  • 50 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se pune untul la topit într-o crăticioară. Ouăle se freacă cu zahărul până ce se albesc. Peste crema de ouă se toarnă 40 ml lapte şi apa de flori de portocal.

Se pune făina amestecată cu praful de copt, se adaugă untul si restul laptelui. Se lasă 15 minute să se aşeze aluatul. Se ung cu unt formele de madlene şi se repartizează aluatul. Se coc 5 minute la foc mare si 10 minute la foc moderat.

Se scot din forme imediat ce s-au copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.