Madlene cu unt din: oua, unt, lamaie, faina, praf de copt, indulcitor, sare. Ingrediente: 4 ouă 1-2 linguri înduldtor 120 g unt topit 1 lămâie 130 g făină 5 g praf de copt 1 praf sare Mod de preparare: Amesteci făina cernută cu praful de copt şi cu sarea. Freci ouăle cu îndulcitorul până îşi […]
Madlene glazurate din: indulcitor, oua, unt, lapte, faina, praf de copt, cacao, rom. Ingrediente: 150 g îndulcitor natural cu ştevie 3 ouă 100 g unt 75 ml lapte 300 g făină 1 plic praf de copt 1 linguriţă coajă de lămâie 50 g unt 2 linguri cacao 100 ml lapte 3 linguri îndulcitor natural cu ştevie […]
Madlene cu flori de portocal din: oua, zahar, faina, apa de flori de portocal, praf de copt, lapte, unt. Ingrediente: 3 ouă 150 g zahăr 200 g făină 2 linguri apă de flori de portocal 8 g praf de copt 100 g unt topit 50 ml lapte Mod de preparare: Se pune untul la topit […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.