Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper Mod de preparare: Carnea […]
Măduvioare, momiţe de viţel
PrinteazaMăduvioare, momiţe de viţel din: creier, momite, uger, fudulii, sare, piper, untura, maduvioare, malai.
- 200 g creier
- 200 g momiţe
- 200 g uger
- 200 g fudulii
- sare
- piper
- 200 g untură
- 200 g măduvioare
- 200 g mălai
Mod de preparare:
Se curăţă de pieliţe toate creierul se opăreşte, să se întărească, şi se taie felii (la fel şi ugerul). Se scurg, se sărează piperează, se tăvălesc, până se-mbracă ca de iarnă, în mălai .
Se încinge untura, se pun măruntaiele la prăjit, foc potrivit. Sunt gata când s-a rumenit frumos mălaiul.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Antricoate de vitel in sos de lamaie
Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb Mod de preparare: […]
Salata cu pulpa de vitel
Salata cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel ceapa, castraveciori, sos de soia, lime, porumb, sare, ulei. Ingrediente: 200 g pulpă de viţel fiartă bine 3 castraveciori 2 cepe roşii 30 ml sos de soia zeamă de lămâie verde 50 g porumb sare 1 ceaşcă de ulei Mod de preparare: Taie castraveţii în […]
File de vitel in sos de vin alb
File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]
Pofta buna!