Magdalene

Printeaza

 Magdalene

Ingrediente:Magdalene

  • 4 ouă
  • 120 g zahăr
  • 110 g făină
  • 80 g unt
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Zahărul cu ouăle şi cu vanilia se bat la baie de apă (bain-marie) şi cînd au crescut se iau de la bain-marie şi se bat in continuare.

Cînd s-a răcit, se pune şi făina cernută şi la urmă untul.

Se ung vreo 30 forme mici de brioşe, se pune în tle compoziţia şi se dau la cuptor moderat 15-18 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta magdalene
  • magdalene reteta
  • retete de magdalene

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.