Bruschete cu file de ansoa din: paine, rosii, file de ansoa, usturoi. Ingrediente: paine rosii file de ansoa usturoi Mod de preparare: Cel mai important este sâ aveţi o pâine de calitate. Pentru bruscheţe, roşiile trebuie să fie dulci; Ungem feliile de pâine cu ulei de măsline, le frecăm cu usturoi şi le dăm […]
Maioneza cu file de ansoa
PrinteazaMaioneza cu file de ansoa din: fileuri de ansoa, ulei, otet, galbenusuri si zeama de lamaie.
- 10 fileuri de anşoa în ulei
- ulei
- oţet
- 2 gălbenuşuri
- 1 lingură zeamă de lămâie.
Mod de preparare:
Fileurile de peşte se lasă la desărat sub jet de apă rece.
Se scoate coloana vertebrală şi se pasează fileurile, împreună cu usturoiul.
Se amestecă gălbenuşurile împreună cu oţetul, se bate cu telul, adăugând progresiv ulei, ca la maioneză, şi zeamă de lămâie.
Pasta se serveşte fie sub formă de tartină, pe pâine prăjită, fie împreună cu legume crude: salată, ţelină, ridichi, morcovi, anghinare.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Bruschete cu file de ansoa
Salata Cezar cu iaurt si fileuri de ansoa
Salata Cezar cu iaurt si fileuri de ansoa din: carne de pui, usturoi, zeama si coaja de lamaie, mustar Dijon, ansoa, iaurt natur, ulei de masline, ardei iute, ou, sos Worcestershire, salată verde creaţă, crutoane, parmezan. Ingrediente: 1,2 kg carne de pui dezosată, tăiată bucăţi 2 căţei de usturoi, tocat Zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie 2 linguriţe […]
Paste cu ton si fileuri de ansoa
Paste cu ton si fileuri de ansoa din: paste, ton in ulei, rosii cherry, rosii uscate, capere, spanac baby, ceapa, masline, cimbru, iaurt, usturoi, sare, piper, ulei, ansoa. Ingrediente: 400 g paste doua conserve ton in ulei 200 g rosii cherry 8 rosii uscate o lingura cu capere 200 g spanac baby o ceapa 100 […]
Pofta buna!
Nu am mai incercat maioneza cu ansoa. Sunt curioasa ce gust are, mai ales ca ansoa e sarata.