Mamaliga cu carnati

Printeaza

Mamaliga cu carnati din: ulei de masline, ceapa, usturoi, carnati de porc, rosii, supa de pui, pasta de rosii, rozmarin, mamaliga, branza afumata.

Ingrediente:Mamaliga_cu_carnati

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • 6 carnati de porc, cu carnea scoasa din piele
  • 1 conserva de 400 g de rosii tocate
  • 200 ml supa de pui
  • 1 lingura pasta de rosii
  • frunzele de la 4 fire de romzarin, tocate
  • 200 g de mamaliga
  • 100 g de branza afumata, rasa/parmezan

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un vas ceramic mare, la foc mediu, şi căleşte ceapa şi usturoiul câteva minute. Adaugă cârnaţii, fărâmiţând carnea, şi găteşte-i 8-9 minute. Adaugă roşiile tocate, supa, pasta de roşii şi mare parte din rozmarin.

Adu totul la punctul de fierbere şi fierbe mâncarea încă 8-10 minute sau până când amestecul s-a îngroşat. Asezonează după gust. Intre timp, încălzeşte mămăliga, apoi îndepărteaz-o de pe foc şi încorporează brânza. Asezonează.

Transferă mămăliga pe 4 farfurii, aşază pe ea sosul ragu şi presară deasupra restul de rozmarin.

Mamaliga cu carnati

Mamaliga_cu_carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.