Mamaliga cu ardei

Printeaza

Mamaliga cu ardei din: malai, apa, sare, ardei, vanata, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mamaliga cu ardei

  • 200 g mălai
  • un litru apă
  • un praf sare
  • 2 ardei graşi
  • 1/2 vânătă
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Din mălai, apă şi un praf de sare se fierbe o mămăligă mai moale. Ardeii se taie pe lung, vânătă se taie rondele care se presară cu sare.

Se lasă 10 minute vinetele să se scurgă, se şterg şi se amestecă cu ardeii, cimbrul, uleiul, sare şi piper.

Mămăliga se pune într-un vas de cuptor, se aşază legumele deasupra şi se lasă 15 minute să se coacă. Se serveşte cu fâşii de caşcaval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.