Mamaliga cu branza de oi si kaizer
PrinteazaMamaliga cu branza de oi si kaizer
- 250 g brânză de oi frământată
- 150 g kaizer
- 3 ouă
- mălai
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Faci o mămăligă mai moale din mălai, apă şi sare după gust. Tai apoi kaizerul bucăţele, îl prăjeşti în ulei, îl scurgi şi-l dai deoparte.
Ungi o cratiţă sau un vas Jena cu unt, aşezi un strat de mămăligă, unul de brânză, altul de kaizer şi continui până termini cu un strat de mămăligă. Faci apoi trei adâncituri cu lingura în mămăligă şi dai la cuptor.
Când este aproape gata, spargi în fiecare adâncitură câte un ou şi dai încă o dată totul la cuptor, la foc potrivit, pentru încă 10-15 minute.
Mamaliga cu branza de oi si kaizer
Pofta buna!