Mamaliga cu branza de oi si kaizer

Printeaza

 Mamaliga cu branza de oi si kaizer

Ingrediente:Mamaliga cu branza de oi si kaizer

  • 250 g brânză de oi frământată
  • 150 g kaizer
  • 3 ouă
  • mălai
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Faci o mă­măligă mai moale din mălai, apă şi sare după gust. Tai apoi kaizerul bucăţele, îl prăjeşti în ulei, îl scurgi şi-l dai deoparte.

Ungi o cratiţă sau un vas Jena cu unt, aşezi un strat de mămăligă, unul de brânză, altul de kaizer şi continui până termini cu un strat de mămăligă. Faci apoi trei adâncituri cu lingura în mămăligă şi dai la cuptor.

Când este aproape gata, spargi în fiecare adâncitură câte un ou şi dai încă o dată totul la cuptor, la foc potrivit, pentru încă 10-15 minute.

Mamaliga cu branza de oi si kaizer

Mamaliga cu branza de oi si kaizer

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.