Mamaliga cu gem de prune

Printeaza

Faci o mamaliga mai moale. Intr-un vas se pune pe fund putin ulei, apoi intinzi un strat de gem de prune, peste acesta un strat de mamaliga, iar ulei, gem, mamaliga.

Ultimul strat trebuie sa fie de gem. Pune vasul cateva minute la cuptor.

Mamaliga cu gem de prune

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. mamaliga cu gem de prune nu am facut pana acum. in schimb am mancat mamaliga cu smantana si capsuni. cred ca nici combinatia asta nu e rea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.