Macarons cu Ganache de Ciocolată Neagră din: albusuri de ou, zahar pudra, zahar granulat, faina de migdale, cacao, ciocolata neagra, smantana. Pătrundeți în lumea patiseriei fine cu această rețetă clasică de macarons, completată de o cremă ganache intensă de ciocolată neagră. Această rețetă vă va ghida pas cu pas pentru a obține macaronsi pufoși și […]
Mamaligă la cuptor cu branza si spanac
PrinteazaMamaligă la cuptor cu branza si spanac: malai, sare, ulei, branza de vaci, spanac, branza feta, oua, usturoi, sare, piper, seminte de susan.
Ingrediente:
- 200 g mălai grişat
- 1 lingură sare
- puţin ulei pentru uns tava
umplutură:
- 500 g brânză de vacă
- 200-300 g spanac
- 100-150 g feta
- 2 ouă
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- seminţe de susan
Mod de preparare:
Cântăreşti mălaiul, iar cantitatea de apă se triplează. Pui la foc apa cu sarea, iar când dă în clocot, adaugi în ploaie mălaiul, laşi la fiert şi amesteci energic.
Ungi o formă (tavă) rotundă, pui mămăliga bine fiartă, nivelezi cu o spatula şi ridici puţin marginile pe peretele formei. Introduci preparatul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 10-15 minute.
Opăreşti spanacul doar puţin, îl strecori şi îl toci puţin. Fărâmiţezi brânza, adaugi spanacul scurs, ouăle, sare şi piper după gust, apoi usturoiul zdrobit.
Scoţi din cuptor tava cu mămăliga şi pui umplutura peste ea, apoi presari seminţe de susan. Dai din nou tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 25-30 de minute.
Mamaligă la cuptor cu branza si spanac
Pofta buna!
Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin
Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin din: cotlet de porc, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Savurați gustul autentic al unei fripturi de porc, îmbogățită cu aromele intense ale usturoiului și rozmarinului. Această rețetă transformă o bucată simplă de carne de porc într-un fel de mâncare sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale […]