Mamaliga de barabule

Printeaza

Mamaliga de barabule din: cartofi, malai, sare.

Ingrediente:Mamaliga_de_barabule

  • 4 cartofi
  • 200 g malai
  • sare

 

 

Mod de preparare:

In ceaunul de mămăligă pui să fiarbă apă cu sare şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi ca pentru piure. După ce s-au fiert în ceaun, îi striveşti ca pentru piure, dar nu chiar atât de mărunt.

Nu scurgi apa, ci mai adaugi dacă trebuie. Pui mălaiul şi amesteci până la omogenizare. Laşi să fiarbă ca la orice mămăligă şi o răstorni.

Mamaliga de barabule

Mamaliga_de_barabule

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.