Mamaliga gratinata

Printeaza

O reteta de mamaliga gratinata din: suc de rosii, ciuperci, cascaval, telemea, unt, ulei de masline, zahar, supa de legume sau de pui, sare, piper si malai grisat.

Ingrediente:Mamaliga gratinata

  • 400 ml suc de rosii
  • 400 g ciuperci Pleurotos
  • 150 g cascaval
  • 150 telemea
  • 30 g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml supa de legume sau de pui
  • sare
  • piper dupa gust
  • malai grisat

 

Mod de preparare:

Prepari o mămăliguţă mai moale, din supă şi mălai. Pui sucul de roşii la fiert cu zahărul şi uleiul până se îngroaşă.

Pui mămăliguţă într-un vas de yena şi faci mai multe adâncituri cu dosul lingurii, în care pui sosul de roşii.

Presari caşcaval şi brânză rase, iar peste ele pui ciupercile tăiate subţire.

Presari restul de caşcaval şi brânză rase şi dai preparatul la cuptor până se rumeneşte.

Serveşti mămăliga gratinată cât e caldă.

Mamaliga gratinata

Mamaliga gratinata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.