Mamaliga in straturi cu telemea si cascaval
PrinteazaMamaliga in straturi cu telemea si cascaval din: mamaliga, unt, carnati, telemea, cascaval, ulei.
- 500 g mămăligă fiartă
- 50 g unt
- 2 cârnati picanti
- 250 g telemea
- 50 g caşcaval
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Carnatii se feliază si apoi rondelele se călesc putin într-o lingura de ulei. Se scot pe servete de hârtie.
Telemeaua si caşcavalul se trec, separat, prin răzătoarea cu ochiuri mari.
Într-un vas de cuptor se pun cele 50 g unt si apoi un strat subtire de marnaliga. Se presară brânză, se pune mămăligă, se presară brânză, se pun carnati, mamaliga, iar carnati si se acoperă cu cascavalul ras.
Se lasă 20 de minute la cuptor.
Mamaliga in straturi cu telemea si cascaval
Pofta buna!