Mamaliguta cu branza de vaci

Printeaza

Mamaliguta cu branza de vaci din: faina, branza de vaci, unt, smantana.

Ingrediente:Mamaliguta cu branza de vaci

  • 80 g făină de porumb
  • 1 lingură brinză de vaci
  • 30 g unt
  • 1 linguriţa smantana

 

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert şi cand da în clocot, se adauga mălaiul pe rand, amestecand continuu, ca sâ nu se adune.

Se fierbe bine şi cand e gata, se iau cu lingura unsă cu unt topit găluşte potrivite, care se aşază pe farfurie in formă de cuib. Se pune branza de vaci în mijloc, peste care se toarnă smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.