Mamaliguta cu cas dulce si ochiuri

Printeaza

Mamaliguta cu cas dulce si ochiuri din: faina, gris, apa, cas, ou, unt.

Ingrediente:Mamaliguta cu cas dulce si ochiuri

  • 50 g făină de porumb
  • 25 g griş
  • 100 ml apă
  • 100 g caş dulce
  • 1 ou
  • 5 g unt

 

Mod de preparare:

Se pune apa să fiarbă şi cand începe să cloco­tească, se adaugă mălaiul în formă de ploaie, în continuare se pune şi grisul amestecînd tot timpul cu telul ca să nu se adune. Se lasă să fiarbă bine.

Cand este gata se răstoarnă pe o far­furie, se stropeşte cu untul topit, se presară caşul ras pe deasupra, iar în mijloc se aşază oul fiert. Se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.