Mamaliguta fiarta in lapte cu branza si carnati

Printeaza

 Mamaliguta fiarta in lapte cu branza si carnati: Prepari o mămăliguţă pripită din trei părţi lapte o parte apă si apoi mălai. Aranjezi într-o cratiţa un strat de mămăligă, apoi unul de brânză de burduf pâna umpli vasul.

Deasupra pui 2-3 cârnaţi fripţi, tăiaţi bucăţele. O dai la cuptor pentru 15-20 de minute. Când e gata o mananci cu smântână. Este foarte bună!

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Mamaliga cu branza la cuptor

Mamaliga cu branza la cuptor din: lapte, malai, sare, branza de oi, unt si oua. Ingredinte: 3 pahare lapte malai sare 150 g brinza de oi 100 g unt 2 oua   Mod de preparare Se prepara o mamaliguta pripita inlocuind apa cu lapte. Cind este gata, se ia de la foc si se amesteca […]

Branza de oi si mamaliga – Balmus

Branza de oi si mamaliga – Balmus din: lapte, apa, branza de oi, malai, sare, smantana Ingredinte: 1 1/2 pahar apa 1 1/2 pahar lapte 3 linguri brinza de oi rasa malai sare 1 pahar smintina       Mod de preparare: Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliguta […]

Mamaliga cu branza si rosii

Mamaliga cu branza si rosii din: malai, branza, rosii, ceapa, patrunjel, sare. Ingrediente: 200 g mălai 350 g brânză de vaci 1 ceapă mică 1 legătură de pătrunjel 2 roşii sare de mare   Mod de preparare: Pune la fiert trei căni cu apă cu un praf de sare şi adaugă treptat mălaiul, amestecând încontinuu […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • mamaliga fiarta in lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.