Mamaliguta cu unt si cascaval

Printeaza

Mamaliguta cu unt si cascaval din: faina, gris, apa, sare, cascaval, unt.

Ingrediente:

  • 3 linguri făină de porumb
  • 2 linguri gris
  • 2 pahare apă
  • sare
  • 50 g caşcaval
  • 15 g unt

 

Mod de preparare Mamaliguta cu unt si cascaval:

Se pune apa cu sarea la fiert şi cand dă in clo­cot, se adaugă mălaiul şi grisul pe rand, amestecand continuu ca să nu se adune.

Se lasă sa fiarbă 20-30 de minute, apoi se serveşte calda cu untul şi caşcavalul ras deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.