Manaman
PrinteazaManaman
- o ceapă
- 2 ouă
- 1 ardei gras
- 4 roşii mari
- sare
- piper
- 1 lingură de ulei
Mod de preparare:
Ceapa curăţată se taie julien. Ardeiul gras, curăţat de seminţe, se taie fâşii. In uleiul încins în tigaie, se prăjeşte ceapa, un minut, până devine sticloasă. Se adaugă ardeiul gras şi se prăjeşte încă un minut.
Roşiile, curăţate de pieliţă, se mărunţesc. Se adaugă peste ceapă şi ardei, în tigaie. Se condimentează cu sare şi piper, se prăjeşte totul circa 5 minute, până când roşiile sunt moi şi preparatul a început uşor să fiarbă.
Se sparg ouăle pe deasupra şi nu se mai amestecă. Când ouăle sunt făcute, preparatul se aşază pe farfurie, cu oul în sus.
Manaman
Pofta buna!