Mancare bavareza cu pulpa de vitel

Printeaza

Mancare bavareza cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel, cartofi, ciuperci, ceapa rosie, unt, ulei de masline, vin rosu, paprika, sare, salvie si piper.

Ingrediente:Mancare_bavareza_cu_pulpa_de_vitel

  • 500 g pulpa de vitel
  • 500 g cartofi mici in coaja rosie
  • 500 g ciuperci
  • 4 cepe rosii
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 250 ml vin rosu demisec
  • o lingurita paprika
  • sare
  • salvie
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Se taie pulpa de vitei cubule- ţe, care apoi se stropesc cu vin şi se dau cu sare, piper şi salvie.

Se curăţă ceapa, se spală, se taie solzişori şi se căleşte în ulei. Se pune carnea şi se călesc împreună, apoi se adaugă restul de vin şi untul.

Se curăţă şi se spală cartofii şi ciupercile. Cartofii se fierb în apă cu o linguriţă de sare.

Ciupercile se călesc cu carnea. Se scot cartofii, se scurg şi se adaugă în cratiţă.

Se mai pun sare, piper, paprika şi salvie şi se bagă în cuptor. Se lasă să se rumenească.

Mancare bavareza cu pulpa de vitel

Mancare_bavareza_cu_pulpa_de_vitel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.