Mancare bistriteana de cartofi la cuptor

Printeaza

Mancare bistriteana de cartofi la cuptor din: cartofi, muschi de porc afumat, ardei gras, carnati de porc, rosii, branza de oaie si ulei.

Ingrediente:

  • 10 cartofi
  • 200 g muşchi de porc afumat
  • 2 ardei graşi sau 2 linguri pastă de ardei
  • 5 cârnaţi de porc
  • 5 roşii
  • 200 g brânză de oaie sau caş sau caşcaval
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Mancare bistriteana de cartofi la cuptor: Cureţi cartofii, îi tai felii potrivite pe care le  aşezi într-o tavă cu puţin ulei. Tai muşchiul de porc bucăţele şi le adaugi peste cartofi.

Speli ardeii, îi tai mărunt, tai felii cârnaţii şi rondele roşiile. Aşezi în tavă ardeii tocaţi, apoi cârnaţii feli si la final rosiile.

Presari putina sare si piper si dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.Cand cartofii sunt gata presari brânza de oaie rasă sau faramitata şi mai dai la cuptor pentru 5 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.