Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc din: carnati oltenesti, carnati de porc, toba, muschi tiganesc, pulpa, ceapa, ulei, bulion, supa de oase, vin, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
80 g carnati oltenesti
80 g carnati de porc
70 g toba
100 g muschi tiganesc
150 g pulpa de porc
200 g ceapa
100 ml ulei
3 linguri bulion
100 ml supa de oase
100 ml vin
10 g patrunjel
sare, piper, dupa gust
Mod de preparare:
Pulpa de porc, cârnaţii, muşchiul ţigănesc şi toba le tai în cuburi mari şi le căleşti în ulei.
La început pui carnea de porc, apoi restul ingredientelor.
In uleiul rămas prăjeşti ceapa, apoi torni bulionul şi stingi cu supa de oase.
Adaugi, astfel, în sosul obţinut carnea şi vinul şi condimentezi după gust.
Când e aproape gata, presari pătrunjelul tocat mărunt.
Mâncarea pandurilor o serveşti caldă, cu pătrunjel tocat.
Mancare cu carnati, muschi tiganesc si pulpa de porc
Mancare de carne de porc cu carnati si sos Tai bucăţi mici 400 g carne de porc şi le prăjeşti în untură fierbinte. Adaugi apoi 250 g ciuperci tăiate felii, 2-3 cârnăciori afumaţi, 2-3 căţei de usturoi zdrobiţi. După ce s-au rumenit puţin, stingi cu bulion diluat cu vin şi potriveşti de sare şi piper. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.