Mancare de dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei boia sare si piper Mod de preparare: Se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se adaugă carnea, se lasă să-şi schimbe […]
Mancare cu carne si legume
PrinteazaMancare cu carne si legume din: carne de vita, ceapa, fasole, cartofi, vin, usturoi, ardei, piper, sare, paturnjel, ulei, apa.
- 500 g carne de vită
- 1 ceapă
- 250 g fasole verde
- 300 g cartofi
- 1 pahar vin alb
- 4 căţei usturoi
- 1/2 ardei gras roşu
- piper
- sare
- pătrunjel
- ulei
- 1 cană apă
Mod de preparare:
Speli şi cureţi cartofii, apoi îi tai. Speli carnea, îndepărtezi bucăţile de grăsime şi o tai cuburi.
Incingi ulei într-o cratiţă adâncă, căleşti ceapa tocată şi usturoiul tăiat felii. Apoi, adaugi bucăţile de came şi le rumeneşti.
Intre timp, fierbi cartofii cu puţină sare. Torni vinul peste came în cratiţă şi laşi la înăbuşit. Toci ardeiul bucăţi.
Adaugi peste carnea rumenită cartofii, ardeiul, fasolea verde şi o cană de apă fierbinte.
Potriveşti de sare şi de piper şi laşi să fiarbă, la foc mic, până se pătrunde carnea. Ornezi cu pătrunjel.
Pofta buna!
poate iti place si:
Mancare cu carne de caprioara din: pulpa de caprioara, slanina, ficat de porc, ansoa, unt, ulei de masline, vin rosu, telina, morcovi, ceapa, salvie, cimbru, maghiran, cuisoare, boabe de piper, sare, scortisoara. Ingrediente: 1 kg pulpă de căprioară 50 g slănină 100 g ficat de porc 3 fileuri de anşoa conservate în saramură 50 g […]
Pofta buna!