Mancare cu carne de miel

Printeaza

Mancare cu carne de miel din: carne de miel, cartofi, varza, rosii, ardei verzi, morcovi, ceapa, untdelemn, sare, piper si chimion.

Ingrediente:

  • 750 gr carne de miel
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 kg varză
  • 1 /2 kg roşii
  • 200 gr ardei verzi
  • 200 gr morcovi
  • 2 cepe mari
  • untdelemn
  • sare
  • piper
  • chimion

 

Mod de preparare:

Mancare cu carne de miel: Intr-un castron mare vom frige cea­pa şi carnea de miel tăiată bucăţi, la foc mijlociu.

Facem apoi focul căt mai mic, tăiem mărunt roşiile şi varza şi le adăugăm în castron.

Tăiem apoi cartofii cubuleţe, apoi tăiem ardeii şi-i adăugăm în castron.

Punem un rând de carne, unul de zarzavaturi şi condimentăm. Adăugăm apă rece şi încălzim, aşa încăt să se încălzească capacul (10 minute), facem focul cât mai mic şi fierbem înăbuşit 40 minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.