Mancare de carne cu telina

Printeaza

Mancare de carne cu telina din: carne, telina, unt sau untdelemn, suc de rosii.

 

Ingrediente:Mancare de carne cu telina

  • 500 g carne
  • 3-4 feline
  • unt sau untdelemn
  • suc de roşii

 

 

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se taie bucăţele, care se pun într-o cratiţă cu untdelemn şi se lasă să fiarbă înăbuşit, în zeama lor, până se rumenesc, apoi se pun apă şi suc de roşii şi se lasă să fiarbă mai departe.

Când carnea este aproape fiartă se pune şi ţelina curăţată şi tăiată felii mai groase, şi se lasă să fiarbă la cuptor până scade.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

retete

Piept de pui cu telina coapta

Piept de pui cu telina coapta din: piept de pui, mere, ceapa, unt, vin, coniac, smantana, nucsoara, sare, piper, telina, supa de pui, unt, cimbru, miere. Ingrediente: 5 piepturi de pui (1 kg) 2 mere mari roşii 3 cepe 50 g unt 500 ml vin alb 30 ml coniac 150 ml smântână 1 vârf de […]

retete

Carne de vitel cu ciuperci si verdeata

Carne de vitel cu ciuperci si verdeata cu: muschi de vitel, ceapa, ciuperci, morcovi, telina, ulei de masline, galbenus, paine, dafin, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 400 g muşchi/spată de viţel o ceapă 300 g ciuperci 2 morcovi o felie de ţelină 3 linguri de ulei de măsline un gălbenuş o lingură de premix de pâine […]

 

Telina cu carne si sos de ceapa

Mancare de telina cu carne de vita

Mancare de telina cu carne de vita din: carne de vită, telina, ceapa, ulei, bulion, boia de ardei, patrunjel verde, făină, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită 1,5 kg ţelină 2 cepe 250 ml ulei 1 lingură bulion 1 linguriţă boia de ardei 1 legătură pătrunjel verde tocat 1 lingură făină sare piper Mod […]

 

Mancare cu carne de caprioara

Mancare cu carne de caprioara

Mancare cu carne de caprioara din: pulpa de caprioara, slanina, ficat de porc, ansoa, unt, ulei de masline, vin rosu, telina, morcovi, ceapa, salvie, cimbru, maghiran, cuisoare, boabe de piper, sare, scortisoara. Ingrediente: 1 kg pulpă de căprioară 50 g slănină 100 g ficat de porc 3 fileuri de anşoa conservate în saramură 50 g […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.