Mâncare cu carne de vită

Printeaza

O reteta delicioasa de mancare cu carne de vita din: carne de vita, ceapa, morcov, ardei capia, amzare, fasole rosie boabe, rosii, boabe de porumb, vin rosu demisec, ulei de floarea soarelui, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Mâncare cu carne de vită

  • 500 g carne de vită
  • două cepe
  • un morcov
  • doi ardei capia
  • 100 g mazăre
  • 100 g fasole roşie boabe
  • patru roşii
  • pastă de tomate
  • 50 g boabe de porumb
  • 150 ml vin roşu demisec
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fasolea roşie se înmoaie cu o seară înainte, se fierbe şi se păstrează la rece într-un castron. Cepele se curăţă de foi, se toacă mărunt şi se pun pe o farfurie.

Morcovul se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pune lângă ceapă. Ardeii capia se taie cubuleţe saujulien şi se pun lângă legumele tocate.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pun legumele şi se călesc până se înmoaie. Se adaugă carnea de vită, se prăjeşte până capătă o crustă maronie, se adaugă roşiile date pe râzătoare şi pasta de tomate dizolvată într-o cană cu apă.

Se mai adaugă o cană cu apă, se condimentează, se lasă să fiarbă totul până ce carnea este aproape fiartă. Se adaugă fasolea roşie, mazărea, boabele de porumb şi puţin pătrunjel tocat.

Se adaugă vinul. Se mai fierbe zece minute, se opreşte focul şi se lasă să se răcească 10 minute.

Mâncare cu carne de vită

Mâncare cu carne de vită

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.