Mancare de dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei boia sare si piper Mod de preparare: Se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se adaugă carnea, se lasă să-şi schimbe […]
Mancare de carne
PrinteazaMâncare de carne din: carne de porc, nuca, ardei copti, rosii, ardei iute, ciuperci, mustar, ceapa, vin alb, usturoi, ulei, sare, piper, telina, conopida.
- 1,600 kg carne de porc
- 300 g nuca
- 6 ardei copti
- 6 rosii
- o lingura cu cimbru
- un ardei iute
- 400 g ciuperci
- 4 linguri cu mustar
- 4 cepe
- 400 ml vin alb
- 4 catei de usturoi
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- telina
- conopida
Mod de preparare:
Carnea de porc se spală, se crestează din loc în loc cu vârful unui cuţit şi se condimentează.
Se încinge uleiul într-o cratiţă, se prăjeşte carnea pe toate părţile până devine aurie, apoi se pune într-o tavă adâncă.
Se unge cu muştar, se condimentează şi în jurul ei se pune ceapa tăiată rondele.
Se presară usturoi feliat şi cuburi de şuncă, se pun roşiile feliate peste ceapă şi ardeii capia tăiaţi fâşii.
Se adaugă ciupercile feliate, ardeiul iute feliat, se condimentează, se toarnă vinul alb şi apă cât să acopere legumele.
Se presară cimbrul, se amestecă puţin legumele cu o furculiţă şi se introduce tava în cuptorul încins.
Se coc la foc mediu 60-70 de minute sau până când carnea poate fi pătrunsă cu o furculiţă.
Se serveste ca atare, cu piure de telina sau piure de conopida.
Mâncare de carne
Pofta buna!
poate iti place si:
Mancare cu carne de caprioara
Mancare cu carne de caprioara din: pulpa de caprioara, slanina, ficat de porc, ansoa, unt, ulei de masline, vin rosu, telina, morcovi, ceapa, salvie, cimbru, maghiran, cuisoare, boabe de piper, sare, scortisoara. Ingrediente: 1 kg pulpă de căprioară 50 g slănină 100 g ficat de porc 3 fileuri de anşoa conservate în saramură 50 g […]
Mancare haiduceasca cu carne de vitel
Mancare haiduceasca cu carne de vitel din: malai, branza de vaca, unt, pulpa de vitel, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g malai 200 g branza de vaca 100 g unt 400 g pulpa de vitel 1 legatura patrunjel sare Mod de preparare: Intr-un litru de apă rece în care s-a dizolvat o lingură rasă de […]
Pofta buna!