Mancare de carne

Printeaza

Mâncare de carne din: carne de porc, nuca, ardei copti, rosii, ardei iute, ciuperci, mustar, ceapa, vin alb, usturoi, ulei, sare, piper, telina, conopida.

Ingrediente:Mancare_de_carne

  • 1,600 kg carne de porc
  • 300 g nuca
  • 6 ardei copti
  • 6 rosii
  • o lingura cu cimbru
  • un ardei iute
  • 400 g ciuperci
  • 4 linguri cu mustar
  • 4 cepe
  • 400 ml vin alb
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • telina
  • conopida

 

Mod de preparare:

Carnea de porc se spală, se crestează din loc în loc cu vârful unui cuţit şi se condimentează.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se prăjeşte carnea pe toate părţile până devine aurie, apoi se pune într-o tavă adâncă.

Se unge cu muştar, se condimentează şi în jurul ei se pune ceapa tăiată rondele.

Se presară usturoi feliat şi cuburi de şuncă, se pun roşiile feliate peste ceapă şi ardeii capia tăiaţi fâşii.

Se adaugă ciupercile feliate, ardeiul iute feliat, se condimentează, se toarnă vinul alb şi apă cât să acopere legumele.

Se presară cimbrul, se amestecă puţin legumele cu o furculiţă şi se introduce tava în cuptorul încins.

Se coc la foc mediu 60-70 de minute sau până când carnea poate fi pătrunsă cu o furculiţă.

Se serveste ca atare, cu piure de telina sau piure de conopida.

Mâncare de carne

Mancare_de_carne

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Mancare de dovleac cu carne de porc

Mancare de dovleac cu carne de porc

Mancare de dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei boia sare si piper   Mod de preparare: Se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se adaugă carnea, se lasă să-şi schimbe […]

Mancare cu carne de caprioara

Mancare cu carne de caprioara

Mancare cu carne de caprioara din: pulpa de caprioara, slanina, ficat de porc, ansoa, unt, ulei de masline, vin rosu, telina, morcovi, ceapa, salvie, cimbru, maghiran, cuisoare, boabe de piper, sare, scortisoara. Ingrediente: 1 kg pulpă de căprioară 50 g slănină 100 g ficat de porc 3 fileuri de anşoa conservate în saramură 50 g […]

 

Mancare haiduceasca cu pulpa de vitel

Mancare haiduceasca cu carne de vitel

Mancare haiduceasca cu carne de vitel din: malai, branza de vaca, unt, pulpa de vitel, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g malai 200 g branza de vaca 100 g unt 400 g pulpa de vitel 1 legatura patrunjel sare   Mod de preparare: Intr-un litru de apă rece în care s-a dizolvat o lingură rasă de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.