Mancare de cartofi cu carnati si kaizer
PrinteazaMancare de cartofi cu carnati si kaizer din: ceapa, cartofi, carnati, kaizer, cascaval, ulei, sare, piper.
- 2 cepe
- 4 cartofi
- 4 cârnati
- 200 g kaizer
- 100 g caşcaval
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi, speli, apoi tai cartofii cuburi şi îi fierbi în apă cu puţină sare. Incingi puţin ulei într-o tigaie si, la foc iute, rumeneşti cârnatii si kaizerul tăiati felii si ceapa tocată solzisori.
Scurgi şi dai deoparte pe un şervet de hârtie pentru a absorbi grăsimea în exces.
Mai pui puţin ulei în tigaia în care au fost carnaţii şi, la foc iute, rumeneşti cartofii fierţi.
Asezonezi cu sare şi piper.
Când s-au rumenit, îi amesteci cu bucăţile de cârnaţi şi kaizer, după ce ai presărat caşcaval răzuit şi acoperi cu un capac 5-10 minute.
Mancare de cartofi cu carnati si kaizer
Pofta buna!