Mancare de cartofi cu ciuperci

Printeaza

Mancare de cartofi cu ciuperci

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci proaspete sau de la congelator
  • 150 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 300 m suc de roşii
  • 2 legături pătrunjel
  • 50 g margarină
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, morcovii, ţelina, ceapa şi ciupercile. Tai apoi cartofii feii subţiri şi le rumeneşti câteva minute în ulei încins.

Ceapa o tai mărunt, o căleşti separat, apoi adaugi morcovii tăiaţi rondele, ciupercile tăiate feliuţe şi ţelina tocată.

Pui şi orezul, potriveşti gustul de sare şi piper şi le laşi pe foc mic, să se înmoaie.

Aşezi apoi într-o tavă unsă cu mar­garină feliile de cartofi, pui compoziţia de legume cu orez, torni sucul de roşii, presari puţină sare şi dai mân­carea la cuptor pentru 30 de minute.

După ce o scoţi din cuptor, presari verdeaţa tocată.

 

Mancare de cartofi cu ciuperci

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Buna mancarea de cartofi cu ciuperci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.