Jambon de Porc cu Legume : O Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: jambon de porc, ardei, ceapa rosie, usturoi, broccoli, ulei de masline extravirgin, rozmarin, oregano. Ingrediente: 500g jambon de porc, feliat 1 ardei roșu, tăiat julienne 1 ardei galben, tăiat julienne 1 ceapă roșie, tăiată julienne 2 căței de usturoi, mărunțiți 200g broccoli, tăiat […]
Mancare de cartofi cu naut
PrinteazaMancare de cartofi cu naut din: naut, ceapa, sare, ulei si faina.
Ingrediente:
- 1 cană de năut
- 1 ceapă
- 1 linguriţă sare
- 2 linguri ulei
- 1 cană apă
- 1 lingură făină
Mod de preparare :
Mancare de cartofi cu naut: Pui năutul la înmuiat de pe o zi pe alta, precum fasolea. Cureţi cartofii şi îi tai cubuleţe, ceapa o tai mărunt.
Căleşti ceapa cu puţină apă, cu sarea şi cu uleiul. Adaugi cartofii şi apă cât să-i acopere şi mai laşi mâncarea la fiert năutul (scurs de zeama în care s-a umflat) şi mai laşi să fiarbă 15 minute împreună.
Dizolvi făina în puţină apă rece, o adaugi peste cartofi şi mai dai în câteva clocote.
Pofta buna!
Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor
Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor. Sarmalele sunt un fel de mâncare tradițional în multe culturi, cu o istorie bogată și variată. Acest articol va explora istoria acestui fel de mâncare iubit, de la originile sale antice până la popularitatea actuală în diverse bucătării din întreaga lume. Originile Antice Sarmalele, […]