Mancare de cartofi cu salata de sezon

Printeaza

Mancare de cartofi cu salata de sezon din: cartofi, ceapa, ulei, ardei gras, rosii, condimente, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe sau 1 legatura de ceapa verde
  • ulei
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • condimente
  • verdeata tocata

 

Mod de preparare Mancare de cartofi cu salata de sezon:

Curatati cartofii de coaja, ii spalati si-i taiati felii mari.

Ii lasati in apa rece cat pregatiti sosul: taiati ceapa pestisori si o caliti cu 3-4 linguri cu ulei. Lucrati cu vasul acoperit, la foc mic.

Cand devine transparenta puneti ardeiul si rosiile taiate felii subtiri si continuati inca 5 minute, dupa care puneti cartofii in sos, adaugati sare si condimente, fierbeti acoperit 20 minute.

Serviti mancarea calda, cu verdeata tocata deasupra si o salata de sezon.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.