Mancare de cartofi cu salata de sezon
PrinteazaMancare de cartofi cu salata de sezon din: cartofi, ceapa, ulei, ardei gras, rosii, condimente, verdeata.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 cepe sau 1 legatura de ceapa verde
- ulei
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- condimente
- verdeata tocata
Mod de preparare Mancare de cartofi cu salata de sezon:
Curatati cartofii de coaja, ii spalati si-i taiati felii mari.
Ii lasati in apa rece cat pregatiti sosul: taiati ceapa pestisori si o caliti cu 3-4 linguri cu ulei. Lucrati cu vasul acoperit, la foc mic.
Cand devine transparenta puneti ardeiul si rosiile taiate felii subtiri si continuati inca 5 minute, dupa care puneti cartofii in sos, adaugati sare si condimente, fierbeti acoperit 20 minute.
Serviti mancarea calda, cu verdeata tocata deasupra si o salata de sezon.
Pofta buna!