Risotto cu Brânză Roquefort și Pere – Această rețetă combină cremozitatea risotto-ului cu gustul distinct al brânzei Roquefort și dulceața perei, oferind o experiență culinară unică și rafinată. Este ușor de preparat și plin de arome complexe care îți vor încânta papilele gustative. Brânza Roquefort este cunoscută ca “regele brânzeturilor” și este una dintre cele […]
Mancare de cartofi
PrinteazaMancare de cartofi
Ingrediente
- 500 g cartofi noi
- 1 legătură de ceapă verde
- 2 cepe
- 2 ardei graşi
- Ulei, sare, piper boabe
Mod de preparare
Mancare de cartofi: Curăţă cartofii, taie-i în cubuleţe potrivite şi lasă-i câteva minute în ulei, cât să prindă o crustă aurie. Adaugă puţină apă şi lasă-i să se înăbuşe bine.
Separat, taie ceapa julienne şi căleşte-o împreună cu ardeii tăiaţi fâşii. La final, stinge cu 2-3 linguri cu apă caldă. Zdrobeşte cartofii cu o furculiţă şi potriveşte gustul de sare. Adaugă ceapa şi ardeiul călit.
Presară deasupra ceapa verde tăiată rondele şi câteva boabe de piper.
Pofta buna!
Mic Dejun cu Fulgi de Ovăz, Fructe și Semințe
Mic Dejun cu Fulgi de Ovăz, Fructe și Semințe – Te-ai întrebat vreodată cum să îți începi ziua cu energie și să te simți plin de viață? Această rețetă de fulgi de ovăz cu fructe și semințe nu este doar delicioasă, ci și extrem de nutritivă. Plină de fibre, vitamine și minerale, acest mic dejun […]