Mancare de castraveti cu carne de porc
PrinteazaMancare de castraveti cu carne de porc din: carne de porc, rosii in bulion, ceapa, vin, castraveciori acri, marar verde, ulei, sare, piper si boia dulce.
- 600 g carne de porc pentru gatit
- o conserva de rosii in bulion
- 2 cepe
- 1 pahar cu vin
- 500 g castraveciori acri
- 1 legatura marar verde
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Toaca ceapa marunt, carnea cubulete cat o inghititura. Pune ceapa si carnea la inabusit. Cand se auresc, stinge cu vin. Taie castraveciorii groase de un deget. punne-i pete carne si adauga o cana cu apa. Lasa pe foc pana e carnea facuta (cel putin 20 de minute), apoi toarna rosiile in bulion. Potriveste de sare.
Mai lasa pe foc 15 minute, adauga piper si boia dupa gust. Amesteca, stinge focul si pune mararul tocat marunt.
Mancare de castraveti cu carne de porc
Pofta buna!