Mancare de ceapa cu carnati

Printeaza

Mancare de ceapa cu carnati din: smantana, carnaciori, ceapa verde, supa, ulei, boia, faina, cascaval afumat, susan.

Ingrediente:

  • 200 ml smântână
  • 300 g cârnăciori olteneşti
  • 5 fire ceapă verde
  • 1 cub concentrat de supă
  • ulei
  • boia
  • făină
  • caşcaval afumat ras
  • susan

 

Mod de preparare Mancare de ceapa cu carnati:

Se curăţă ceapa verde, se căleşte în patru linguri de ulei, iar după ce a devenit sticloasă se presară o linguriţă rasă de boia.

Se stinge cu 100 ml de apă, se zdrobeşte cubul concentrat şi, după ce s-a adăugat la preparat, se lasă să fiarbă câteva minute.

Se prepară o îngroşală din smântână şi două linguri de făină. Se drege mâncarea şi, după câteva clocote, se ia deoparte de pe foc.

Separat, se călesc cârnăciorii, tăiaţi bucăţi mai mari. După ce s-au rumenit, se adaugă în mâncare şi se înfierbântă toate împreună.

Acest preparat se serveşte presărat cu caşcaval afumat ras şi o lingură de seminţe de susan.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.