Mancare de ceapa cu carnati din: smantana, carnaciori, ceapa verde, supa, ulei, boia, faina, cascaval afumat, susan. Ingrediente: 200 ml smântână 300 g cârnăciori olteneşti 5 fire ceapă verde 1 cub concentrat de supă ulei boia făină caşcaval afumat ras susan Mod de preparare: Se curăţă ceapa verde, se căleşte în patru linguri de […]
Mancare de ceapa cu peste din: file de salau, ceapa, rosii, gogosari, vin, ulei, faina, sare, piper, oregano. Ingrediente: 400 g file de şalău 5 cepe 3 roşii 2 gogoşari 50 ml vin alb 50 ml ulei 50 g făină sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa curăţată şi spălată o tai cubuleţe. Gogoşarii […]
Mancare de ceapa cu patrunjel din: ceapă, pătrunjel verde, unt. Ingrediente: ceapă pătrunjel verde unt Mod de preparare: Curăţaţi mai multe cepe de aceeaşi mărime. Fierbeţi-le până s-au înmuiat bine în zeamă de legume. Scoateţi-le pe o farfurie, presăraţi pătrunjel sau alte verdeţuri. Pe deasupra stropiţi cu unt fierbinte. Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.