Mancare de conopida cu susan

Printeaza

Mancare de conopida cu susan din: conopida, rosii, ceapa, ulei, ardei, busuioc, susan.

Ingrediente:

  • 1 kg conopidă
  • 4 roşii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 ardei graşi
  • 1/2 linguriţă busuioc uscat
  • coriandru, după gust
  • seminţe de susan, opţional
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mancare de conopida cu susan: Speli conopida, o desfaci bucheţele şi o opăreşti intr-o oală cu apă şi sare, cât să o acopere, 5 minute. Păstrezi 2 căni mari de zeamă şi laşi conopida la răcit, într-o sită.

Intr-o tigaie înaltă, căleşti ceapa tocată, în uleiul încins, 1-2 minute. Adaugi ardeii feliaţi mărunt şi îi laşi pe foc până se înmoaie. Torni o cană din zeama păstrată, pui bucheţelele de conopidă în tigaie, roşiile tăiate cubuleţe şi mai laşi să fiarbă 10 minute.

Amesteci cu pasta de tomate, busuiocul uscat, zeama rămasă, sare şi piper, după gust. Acoperi cu un capac şi mai ţii în jur de 20 de minute.

Serveşti cu frunze de coriandru şi seminţe de susan, opţional.

 

Pofta buna!

 

 

 

Coniac de casa afumat

Coniac de casa afumat din: coniac, baton de vanilie, coaja de portocala, zahar brun, lemn de stejar. Acest coniac afumat va avea un gust unic și un parfum îmbunătățit datorită aromei de stejar și vanilie. Este perfect pentru a fi savurat în serile liniștite sau pentru a fi oferit ca un cadou special.   Ingrediente: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.