Mancare de conopidă cu usturoi

Printeaza

Mancare de conopidă cu usturoi

Ingrediente:

  • 1,5 kg conopidă
  • 2 morcovi
  • 3-4 cepe
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 4-5 roşii
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Mancare de conopidă cu usturoi: Se curăţă conopida, se spală şi se desface în bucheţele. Ceapa tocată fin şi morcovul tăiat cubuleţe mici se pun la înăbuşit cu apă, ulei şi vegeta, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate felii şi se dau în câteva clocote.

Separat, conopida se fierbe în apă cu sare.

După ce este gata, se adaugă bucheţelele de conopidă, usturoiul tocat fin, pătrunjelul şi se potriveşte de sare. Se mai lasă să dea în câteva clocote, după care se introduce vasul în cuptor, unde se mai lasă 10-15 minute.

 

Poftă bună!

 

 

1 comentariu

  1. Este foarte buna conopida cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.