Mancare de bame cu pui
PrinteazaMancare de bame cu pui
- 500 g bame
- 1 pipet pui
- 2 linguri margarina
- 4 rosii
- 1 l bors
- 1 ceapa
- 1 legatura verdeata
Mod de preparare:
Pui borsul la fiert, apoi speli bamele, le cureti de codite si adaugi in oala sa fiarba in bors. Le lasi cam 30-40 minute, apoi le dai deoparte. Apoi cureti ceapa, o tai marunt si o rumenesti in margarina topita.
Speli si pieptul de pui, il tai in bucati si il adaugi peste ceapa impreuna cu 1 cana de apa si lasi sa fiarba.
Scurgi bamele de zeama in care au fiert, le pui in cratita cand carnea este jumatate fiarta, dupa care adaugi si rosii decojite si taiate marunt. Mai fierbi mancarea inca 10-15 minute si cand e gata o presari cu verdeata taiata marunt.
Mâncare de bame cu pui
Poftă bună!
Nu prea ma omor dupa bame.