Mancare de carne cu mazare

Printeaza

Mancare de carne cu mazare din: carne de vita, mazare, ulei, faina, bulion, marar.

Ingrediente:Mancare de carne cu mazare

  • 100 g carne de vita
  • 100 g mazăre verde
  • 1 lingurâ ulei
  • 50 ml (4 linguri) bulion de carne
  • mărar verde
  • 1/2 linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi şi se prăjeşte în uleiul cald, apoi i se adaugă mereu apă caldă cu care se lasă să se inăbuşă sub capac, pană se frăgezeşte.

Mazărea se fierbe separat în apă puţină şi cînd e gata, se pune peste carne. Se toarnă deasupra bulionul de carne amestecat cu făina şi se lasă să mai dea cateva clocote împreună.

Se serveşte cu puţin mărar verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.