Mancare de cartofi cu naut

Printeaza

O reteta gustoasa de mancare de cartofi cu naut, ceapa, sare, ulei si faina.

Ingrediente: Mancare de cartofi cu naut

  • 1 cană de năut
  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 cană apă
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare :

Pui năutul la înmuiat de pe o zi pe alta, precum fasolea. Cureţi cartofii şi îi tai cubuleţe, ceapa o tai mărunt.

Căleşti ceapa cu puţină apă, cu sarea şi cu uleiul. Adaugi cartofii şi apă cât să-i acopere şi mai laşi mâncarea la fiert năutul (scurs de zeama în care s-a umflat) şi mai laşi să fiarbă 15 minute împreună. Dizolvi făina în puţină apă rece, o adaugi peste cartofi şi mai dai în câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.