Mancare de cartofi cu patrunjel

Printeaza

Mancare de cartofi cu patrunjel din: cartofi, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de cartofi cu patrunjel

  • 4 cartofi
  • o ceapă
  • 4 roşii în bulion
  • o legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei. Se presară cu sare şi, când a devenit translucidă, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi sau pe lung.

Se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 20 de minute. Se adaugă roşiile tăiate mărunt si se mai lasă 10 minute. Se potriveşte de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.