Mancare de cartofi cu pipote

Printeaza

Mancare de cartofi cu pipote

Ingrediente:Mancare de cartofi cu pipote

  • 2 kg de cartofi
  • 1 pungă de pipote
  • 2 linguri de condimente
  • 1 lingură de bulion
  • 1 foaie de dafin
  • câteva frunze de ţelină
  • ulei pen­tru prăjit
  • 5-6 căţei de usturoi
  • apă
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cartofii tăiaţi ca pentru mân­care îi pui la fiert împreună cu condimente, bulion, foaia de dafin, frunzele de ţelină şi apă cât să-i acopere.

Separat, prăjeşti pipotele după ce le-ai spălat bine. După ce cartofii s-au fiert, adaugi pipotele şi usturoiul pisat.

Laşi să dea un clocot, apoi adaugi verdeaţă şi este gata! O serveşti cu salată de varză nouă şi mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.