Mancare de cartofi cu verdeata

Printeaza

Mancare de cartofi

Ingrediente:Mancare de cartofi cu verdeata

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1/2 lingură vegeta
  • 2-3 linguri pastă de tomate
  • 1 legătură pătrunjel şi câteva frunze de ţelină
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt, morcovul îl punem tăiat cubuleţe mai mari, iar ţelina se dă prin răzătoarea mică. Toate acestea se pun la călit cu apă şi ulei. După ce s-au călit bine, punem apă şi o lăsăm să dea un clocot, apoi se pun cartofii tăiaţi cubuleţe potrivite şi se lasă la fiert cam 20 de minute.

Când sunt aproape gata, se pune pasta de tomate şi vegeta şi se mai dă în câteva clocote, cu focul mic. După ce oprim focul, punem verdeaţa tocată fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.