Mancare de cartofi noi

Printeaza

Mancare de cartofi noi

Ingrediente:

  • 600 g cartofi noi
  • 250 g muşchiuleţ afumat
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă de boia de ardei
  • 2 ardei graşi
  • 1-2 linguri de ulei
  • 20-25 g unt
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • 1 ardei iute

Preparare:

Cartofii se spală şi se curăţă. Se pun la fiert un sfert de oră, se curăţă apoi de coajă şi se taie în sferturi sau în jumătăţi.

Separat, ceapa se taie solzişori şi se căleşte în ulei. Se adaugă un praf de sare şi boiaua de ardei şi se amestecă încontinuu. Se stinge apoi cu 2-3 linguri de apă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bunica imi facea cand eram copil o mancarica de cartofi de te lingeai pe degete. Foarte gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.