Mancare de ciuperci cu roşii

Printeaza

Mancare de ciuperci cu roşii

Ingrediente:Mancare de ciuperci cu roşii

  • 600 g ciuperci
  • 3-4 cepe
  • 4-5 roşii mari
  • 3 linguri ulei
  • mărar şi pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spală bine şi se taie bucăţi. Ceapa tăiată subţire se prăjeşte uşor în ulei, se adaugă ciupercileşi roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, tăiate felii, sarea, piperul şi verdeaţa.

Se lasă să fiarbă încet, pînă cînd scade bine de tot. Se poate servi caldă, însă este mult mai gustoasă rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.