Mancare de dovlecei cu ardei

Printeaza

Mancare de dovlecei cu ardei din: dovlecei, ardei, ceapa, marar, pasta de ardei, pasta de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de dovlecei cu ardei

  • 2 dovlecei tăiaţi cubuleţe
  • 5 ardei copţi
  • 5 cepe roşii
  • 1 legătură mărar verde
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se toacă. Intr-o cratiţă se pune uleiul să se încingă şi se adaugă ceapa tocată. Se lasă să se călească, apoi se adaugă ardeiul copt tăiat fâşii.

Se lasă să se înăbuşă, apoi se adaugă dovlecelul cubuleţe, se amestecă, se pune apă cât să acopere şi se lasă ia înăbuşit. Când sunt fierte toate se adaugă pasta de ardei şi pas­ta de roşii şi se mai lasă să fiarbă.

Se potriveşte de sare şi piper şi la sfârşit se adaugă mărarul verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.