Mancare de dovlecei cu ciuperci
PrinteazaMancare de dovlecei cu ciuperci din: dovlecei, morcovi, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii cherry, patrunjel, ulei, sare.
- 3 dovlecei
- 2 morcovi
- 4 ciuperci albe
- o ceapa
- 2 catei de usturoi
- 3 rosioare cherry
- cateva fire de patrunjel
- ulei
- sare
Mod de preparare:
In cratiţa cu ulei se pun la călit morcovii trecuţi prin răzătoarea cu ochiuri mici şi ceapa tăiată mărunt. După ce s-au înmuiat, se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi si se călesc şi ei.
După ce dovleceii s-au înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate felii, usturoiul feliat si roşioarele tăiate în două sau în patru şi se ţine pe foc până ce apa lăsată de ciuperci se evaporă.
Se adaugă sare, se scutură tigaia pentru’a se amesteca si se trage de pe foc. Se presară pătrunjelul tocat mărunt si servesc.
Mancare de dovlecei cu ciuperci
Pofta buna!
Simpla si buna mancarea de dovlecei