Mancare de dovlecei cu ciuperci

Printeaza

Mancare de dovlecei cu ciuperci din: dovlecei, morcovi, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii cherry, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Mancare_de_dovlecei_cu_ciuperci

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 4 ciuperci albe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosioare cherry
  • cateva fire de patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In cratiţa cu ulei se pun la călit morcovii trecuţi prin răzătoarea cu ochiuri mici şi ceapa tăiată mărunt. După ce s-au înmuiat, se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi si se călesc şi ei.

După ce dovleceii s-au înmu­iat, se adaugă ciupercile tăiate felii, usturoiul feliat si roşioarele tăiate în două sau în patru şi se ţine pe foc până ce apa lăsată de ciuperci se evaporă.

Se adaugă sare, se scutură tigaia pentru’a se amesteca si se trage de pe foc. Se presară pătrunjelul tocat mărunt si servesc.

Mancare de dovlecei cu ciuperci

Mancare_de_dovlecei_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simpla si buna mancarea de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.